Over ons

OVER ONS

Postema & Van Dijk is in 2012 opgericht nadat Bert Van Dijk, John Paul Postema regelmatig nodig had voor klussen langs de weg. Bert had op dat moment al een Truck & Trailerservice. Samen gingen de mannen met de gereedschapskist onder de arm naar klanten toe om op locatie werkzaamheden te verrichten. Niet lang daarna werd intrek genomen in het pand aan het Hoendiep.

Van daaruit zijn de werkzaamheden uitgebreid en is de Truck & Trailerservice een onderdeel geworden van het bedrijf. Met een slangenservice en een 24-uurs pechhulpservice is Postema & Van Dijk een allround garage voor vrachtwagens, landbouwvoertuigen en weg- en werkbouwvoertuigen.

Bert Van Dijk is in 2005 begonnen met een eigen Truck & Trailerservice vanuit Hoogezand. In 2010 kwam hij als ZZP-er bij Takel en bergingsbedrijf Poort Hoogkerk terecht.

John Paul Postema begon als vrachtwagenmonteur in Gerkesklooster en ging vervolgens naar Noordhorn om daar te werken. Laswerk is altijd zijn ding geweest. CO2 lassen, metaal en aluminium zijn voor hem gesneden koek.