Diensten

Diensten

Pechhulp truck- en trailerservice

Wij bieden een mobiele 24-uurs pechhulp service voor de reparatie aan uw truck of trailer op onderweg of op locatie. Veel problemen kunnen wij direct ter plekke oplossen. Zo kunt u snel en veilig weer de weg op, zonder eerst naar de garage te hoeven. Is het niet mogelijk om de reparatie direct uit te voeren, dan zorgen wij voor het vervoer naar onze werkplaats. Daar voeren wij onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan zowel lichte als zware bedrijfsvoertuigen en machines.
Wij voeren een 24-uurs dienst voor reparaties en onderhoud aan laadkleppen, trailers en trucks en hydraulische systemen van vrachtwagens, landbouwwerktuigen of wegenbouwmachines. Wij hanteren geen wachtlijst.

Mobiele slangenservice (Hydrauliek reparatie)

Met onze mobiele servicewagen lossen wij in de meeste gevallen uw hydraulische mankement ter plekke op. De meest gangbare slangen en koppelingen hebben wij op voorraad zodat deze direct op maat gemaakt kunnen worden en geperst met de juiste koppelingen. De koppelingen persen we ter plekke op de slang en vullen de installatie weer af met olie.  Zo heeft u weinig oponthoud met uw werk door een snelle aanpak van het probleem. Een hydraulische reparatie op lokatie is voor ons een uitdaging en voor u een groot gemak. Het bespaart kosten en vooral enorm veel tijd! Meer weten over onze hydrauliek reparatie en hydrauliekservice? Lees het hier

Las en constructiewerk

Ook bieden wij de mogelijkheid om las- en snijwerkzaamheden te verrichten op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het ter plekke lassen en het herstellen van het probleem.
Ook voor aluminium en roestvrijstalen (RVS) constructies verzorgen wij het ontwerp en het laswerk.
Wij kunnen door onze eigen zetterij, pasklare oplossingen bieden voor uw plaat- en zetwerk. Van een op maat gemaakte brandstoftank tot aluminiumdeuren, van slangbakken en sloten tot spatborden en tranenplaten. Wij bieden een oplossing in alle maten en uitvoeringen.